onsdag 24 juli 2013

panic panic panic







Fick första utbytes-panikattacken igår. Visste ju att det skulle komma, men inte ännu!! Grät som en liten baby. Känns som om tiden inte räcker till något och det finns så mycket jag ännu vill göra. Vad hände med sommaren, det är redan 24 Juli. Say whoot? 

Känns som om det finns tre grupper. 
1. Familjen
2. Alla kaverin
3. Elis

Pick two. Helt omöjligt. När skolan börjar kommer dessutom ingen hinna ses lika mycket,  Elis skall läsa på sina studentskrivningar, pappa susar mellan björneborg och helsingfors och brorsan lever veckorna i Ekenäs. Detta kommer inte bli till något! Tips, anyone?? 
Det värsta är att jag inte ännu ens är påväg på lääänge ännu, jag åker ju sist av alla. Kommer go helt loco i slutet av augusti. help meeeh

1 kommentar:

  1. I know the feeling!! :) de går över, de e helt rollercoaster ride :) men de e menat! träffa dom du vill, planera i tid dina veckor och dagar!! försök få me av alla varje dag :) va med familjen på förmiddan, elis på dagen och kompisarna på kvällen! sen switcha du tills nästa dag, så alla får vara med dej olika tider av dagen så man också kan göra olika saker :) sen gör saker som du får bra minnen av! spela brädspel med familjen, stick till lintsi med kompisarna, ta en helsinki sightseeing båt tur i skärgården :)

    SvaraRadera