söndag 18 maj 2014

el mejor chuche de todos

Vi hade ingen aning var vi var men vi hoppa ut ur bilen och promenerade tills vi hittade en sjö vi letat efter några veckor tidigare. Sjön var smutsig och snuskig och Alex berätta att där finns massor med äckliga ålar som simmar där huiijj! Vi promenerade till havet som ligger bredvid och kastade platta stenar i vattnet och tittade på den fina utsikten tills vi sedan åkte hem till A för att fixa till oss lite före vi åkte ut och äta. 







Vi åkte till en restaurang där A känner ägaren, en 70 årig gammal italiensk gubbe som spottar när han pratar (vi borde ha tagit med oss ett paraply..) Vi beställde en enorm pizza med massor goda toppings och herrejeeesuuuus så det var ñamñam! ena var med 5 olika ostar, en med pesto och ost, en med torkad jamón serrano, valnöts-smör och gorgonzola, en med någon annan slags kräm/smör var det kanske pumpa(?) med parmesan. NAAAAAM! Till maten drack vi ett par flaskor rödvin som faktiskt var jättegott fast jag annors tycker rödvin är så snuskigt, kände mig så vuxen haha.Vår servitris var en argentisk kvinna i ca 50 års åldern som var så rolig och symppis att hon fick en att smile'a hela tiden. (Anna hon tala exakt likadan spanska som duuu hahaa!!) 

Sedan kom italienska gubben med italienska happybirthday (TANTIAGUUURIIII AAATEEEEE) sången i bakgrunden med nutellapizza med ljus åt födelsedagspojken (summerbody hello there). Hela restaurangen och allt var bara så kiva för de var sån family-feeling där i restaurangen! 

Mätta av pizzan och varma av vinet promenerade vi sedan längs floden och kritiserade hur tråkiga liv de hurttiga springarna måste ha som sprang förbi oss mitt i natten (lite dåligt samvete efter allt vi proppat i oss en halv timme tidigare XD) och hur jävligt det är att jag snart åker hem. Vill ju inteeeeee... Anyways jätterolig dag/kväll!   

1 kommentar: