fredag 1 november 2013

De två veckorna som gått

Vad har hänt under dessa två veckor?

  •  Det var skolstrejk tre dagar. Åkte och shoppade med Kaisa och var ute på kvällarna. 
  • Har fått rågbröd och lite annat mums från Finland.
  • Har tränat, och gjort på engelska projekt om Finland.
  • Träffat världens härligaste svenska flicka, strosat runt i Valencia och åt i en supercool rawfood-restaurant. 
  • Upplevt Valencias nattliv med flickorna, försökte komma in i en discoteca som hade k21 med att leka dumma turister, druckit kannor med Sangría.
  • Dött i tristess i skolan.
  • Ätit massor massor massor choko njaaam
  • Gråtit över en snapchat bild av min syster. 
  • Saknat min syster så in i helvete.
  • Köpt en läderrock med mina egna pengar. LYCKA! (och fattigdom i plånboken..)
  • Firat halloween
mina snygga flickor Natalia, Marta och Claudia

Igår firade vi alltså halloween och idag har vi varit lediga från skolan. Vi började hos Claudia med alla flickorna, tog massor foton och grundade med lite drinx. Klockan ett skjutsade hennes föräldrar oss till Valencia där vi sedan stod utanför en discoteca i över en timme. Drickorna i nattklubbarna här är så dyra, så alla står oftast 1-2 timmar utanför nattklubbarna och dricker drickor de köpt i någon matbutik före de går in så de inte skall behöva köpa något. Jag frös ihjääl eftersom jag bara hade på mig en klänning och en tunn jacka på mig och ute var bara 13 grader. Var jättenervös eftersom Kaisa och jag var de enda som inte hade fake-ID's men som tur var kom vi in utan problem. Måste inte ens betala inträde! (Fördel med att vara flicka med klänning och blont hår kanske..) Festade rumporna av oss till klockan 6 på morgonen och dunsade i säng hemma hos Kaisa vid sjutiden. Hennes hostbror hade barnkalas idag så hela dagen har gått till att äta mängder av god mat, som var pretty awesome eftersom vi båda var lite trötta efter igår.. Fest-tidsrytmen här är nog så annorlunda än i Finland. Vi gick in i discotecan klockan 3 på natten! En annan sak som jag tycker är jättekonstigt här i Spanien är att oftast hämtar alla föräldrar sina barn när de varit ute o festat. Vi fick alltså skjuts hem klockan sex på morgonen från valencia. Vill inte föräldrarna sova?? Lixom det är en självklarhet att föräldrarna alltid skjutsar vilken tid på dygnet som helst! Inte för att jag klagar, det är ju värsta lyxen att få sätta sig i en varm bil istället för att ta första taxin på morgonen hem.. 

Har inte så mycket annat att berätta.. Ikväll skall jag gå tidigt och sova och imorgon har jag inga planer. Hoppas ni alla fina har det bra, var ni än är i världen. Och extra stora kramar till Emmi, saknar dig och vill prata med dig, och krama dig!! 

1 kommentar:

  1. Låter som du har massor skoj där! Hoppas allt e fint, kraaam! <3

    SvaraRadera