torsdag 21 november 2013

DREGEL-VARNING



 En full ask med ca 8 persimon frukter kostade 1 euro på torget?? Billigt är bäst! 




Har haft riktigt skit dag. Vaknade trött och illamående, somnade på hissa timmen och efter lektionen frågade läraren om jag sovit gott, trodde han inte märkt något.. Förstod absolut ingenting på ekonomi timmen. Glömde totalt bort att hämta en ifylld lapp till skolan. Min halsduk blev tagen/stulen på jumppatimmen och vi talade IGÅR med Kaisa om hur den halsduken varit mitt bästa köp hittils här i Spanien, hur jag inte kan leva utan den här i kylan och nu fan är den borta. SATAN. Sur som en gurka promenerade jag hem. Usch såna här dagar gillar jag inte. Försökte göra mig på bättre humör med att lyssna på spansk musik men inte ens det fungerade. SEN! Fick jag ett mail, från min jumppa lärare. Har skrivit ett 14 sidors projekt om 13 olika workouts jag prövat på / gjort och kopierat bilder från google av varje jäkla övning jag gjort t.ex magmuskler, när jag tränat ben etc, sen måste man oxo berätta hur  många sets och reps man gjorde och med hur många kg. Dessutom måste man skriva vilka muskler övningar tränar och varför just den övningen är bra, kondition, styrka etc... Skrev om dessa grejjer och projektet blev alltså 14 sidor, (huoh!)

1. Legs and glutes
2. Yoga
3. Pilates
4. Running
5. Spinning
6. Swimming
7. Abdominals & back
8. Biceps, triceps and shoulders
9. Intervall training
10. Streching
11. Swimming
12. Bicycle tour outdoor
13. Tenis



Tack och LOV att jag fick göra detta arbete på engelska för om jag skulle ha måste göra de på spanska skulle jag nog har gråtit blod. Anyways, har gjort på detta projekt säkert 6-7 h sammanlagt så var dunderlycklig när jag var klar. Och jaa, varför jag blev så glad! Detta fick jag som svar av min lärare, hihi detta gjorde min dag bättre!! 



Bilderna på pancakes'ina, ganska gott eller va? Det var strejk/manifestación igen så vi var lediga en dag, hurraa för det! Vi gick till torget med Kaisa och köpte färsk frukt och promenera sedan till henne för att laga det på bilderna. Vi dog matdöden och kände oss ganska runda efteråt. På kvällen åkte vi in till Valencia och hittade finally en vinterjacka!! Fryser så in i prutten här, så den kom verkligen till hands! 

Imorgon är det freedag och vi skall fira Natalias födis med att åka och dansa rumporna av oss i Valencia. Jejejee hoppas det blir rolig kväll. Undrar om någon orkade läsa detta långa inlägg... Puss och hej, leverpastej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar