onsdag 5 mars 2014

I make my own sunshine

Montjuic


















Vi har dessutom ätit såna mänger sötsaker att listan nästan nuddar golvet. Kokosglass, avokadoglass, oreokex i mängder, irtokarkkin (chuches), vofflor, macarons, chokokonfekter, kokosbollar ååhguud. Men gott var det!



Dessa små gator som vänder åt höger och vänster från las ramblas var verkligen så fina!! De finaste cafeérna och de mysigaste restaurangerna låg alla här och det var härlig stämning. Skulle ha kunnat promenera många timmar till men mina vänner var så jäkla lata så de orkade aldrig.. Vi tog dessutom metro några gånger till ställen alldeles löjligt nära, varför kunde vi inte bara promenera?? Finns inte så mycket fint att se inne i en metrotunnel jämfört med Barcelonas gator... 






Var verkligen såå i foodheaven där i La boqueria som alltså saluhallen kallas. Där lunchade vi också gigantiska nachoplatters och jag köpte fancyga choko-konfekter för jävla 12 euro. Plånboken lider men magen tackar =) 


alltså dessa smoothies och fruktsallader!!!! Mellan 1-1.50 euro styck och så satans gott att man ville gråta. Vi köpte fem smoothien med kaisa..



När flickorna gick och kollade på någon tråkig katedral gick vi och promenerade längs hamnen med Kaisa, så fiiint! 

vi köpte armband som minnen




Blev verkligen kär i staden, tur att jag åker tillbaka om 1.5 månader med MAMMA o EMMI!!

2 kommentarer:

  1. Hurra!! Blir bara bäst! Pands, Ems o Mams på äventyr <3

    SvaraRadera