söndag 23 mars 2014

Part two (iphone)




La Mascletá, miljoner med papater som sprängs på Plaza de Ayuntamiento


Nit del Foc (eldens natt) Otroligt fina fyrverkerier, trodde jag sett fina i Finland men dessa var som fyrverkerierna i Washington DC 4Th of July! Helt hullufina!

Miquel världens snällaste kaveri (och lite trött på bilden)
hihi fick en ros av en pojke den kvällen och den har redan dött i mitt rum.. Jag kan nog verkligen inte ta hand om blommor
Elena <3


Dessa stånd finns i absolut varje gathörn och säljer churros, buñuelos, och andra friterade saker som man sedan äter med varm choklad. Det bästa var påväg till metron 5-6 på morgonen när vi gick och köpa buñuelos som vi sedan snaskade glatt i metron. Åt någon form av friterade degklumpar varje dag och magen tackar! 

Detta måste vi prova med Kaisa, en fet choko-churro med vaniljkräm inuti. FÄT FÄT FÄT

HAHAHAH KOLLA SÅ SÖT LITEN MINION
Här var det Grease-playback
Sista kvällen drog vi på stort och köpte en liters mojiton med Kaisa, det var gött

Sista kvällen bräns alla fallas upp (som man spenderat flera hundra tusen euro på att bygga??) Förra året kostade den största fallan en miljon euro att bygga, och sedan bräns den upp på 20 minuter.. Snacka om waste of money. Denhär fallan var endå väldigt liten jämfört med alla andra och den brann upp på några minuter men de va jättemakee!!




Nästan alla fallas bräns upp på olika tidpunkter för det måste alltid finnas brandmän på plats men det finns inte tillräckligt för alla 450 fallas så man måste vänta tills de kommer och sedan bräns statyn upp.

Vi festade varje kväll och det var så sjukt rolig vecka! Våra kaverin från leliana var jättetråkiga så de kom bara till Valencia en kväll under hela fallas men som tur hade jag Kaisa och norska flickorna. Fallas var precis som jag tänkt mig, en enda stor fest i staden. Man dansade vilt på gatorna och de stora avenyerna var stängda för bilarna och det hördes musik och skratt från alla håll. Vi gick och dansade med lite folk en stund sedan gick vi vidare och hittade nytt folk att prata och dansa med och såhär höll det på vaarje kväll till morgontimmarna. Kommer aldrig glömma hur roligt det var, och rekommenderar fallas för exakt alla som älskar att festa och ha det roligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar